ССС Обувки и чанти

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има 1242 магазина, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. CCC продава над 130 милиона чифта обувки годишно. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради  любимите детски анимационни герои. В допълнение към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. 

Новост е предлагането на продуктовата гама обувки за жени, мъже и деца на модния бранд Gino Rossi. Марката е известна с елегантния дизайн на моделите и изключителния комфорт. Произвежда се в Полша, но в традицията и стила на най-модерните линии от световна величина. 

А моделите от въведената наскоро на българския пазар марка DeeZee станаха хит след младежите.

За нас е удоволствие, че сме заедно с ССС от самото им навлизане на българския пазар с откриването на първия магазин от веригата в Ринг мол през 2015 г. Надяваме се още дълго време да растем и да се развиваме - ССС като един от най-силните брандове за обувки и аксесоари в страната, а нашия екип като техен верен партньор.